ЗА НАС

НАШАТА КОМПАНИЯ

„Боди Рисърч ООД“ е динамично развиваща се фирма, създадена през 2009 година с цел производство, внос и продажба на хранителни добавки, здравословни храни, аксесоари и фитнес уреди за спортни зали, аксесоари за бойни спортове. В началото, както всяко начало, се занимавахме с ограничена дейност като продажба и дистрибуция на хранителни добавки.

 

Използваните от нас субстанции от най-реномираните производители и са с доказано качество и абсолютна медицинска чистота. Същите субстанции се използват и от лидерите на суплементи в Европа и САЩ.

 

Нашите продукти са създадени по абсолютно иновативни формули с най-съвременни технологии и компоненти в абсолютно стерилна среда.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

 • TCAR BOMBA

  Креатинова матрица

 • DEMON DUST RELOADED

  Предтренировъчна формула

 • ANGEL DUST

  Разширена BCAA+ формула

 • WARRIOR JUICE

  Енергетик & фетбърнър

 • SUPER MONO

  Креатин монохидрат

 • GLUTAMINE

  Глутамин

 • FAT BREAKER

  Фетбърнър & Енергетик

 • GOLD AMINO 9000

  Аминокиселинна матрица

HIGH QUALITY PRODUCTS PROVIDE THE BEST RESULTS!

Най-добрите компоненти, професионален опит и съвременно оборудване

към продукти


НАШЕТО МОТО

АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО
В НАЙ-МАЛКИЯТ ДЕТАЙЛ


„Боди Рисърч ООД“ е създадена през 2009 година с цел производство, внос и продажба на хранителни добавки, здравословни храни, аксесоари и фитнес уреди за спортни зали, аксесоари за бойни спортове. В началото, както всяко начало, се занимавахме с ограничена дейност като продажба и дистрибуция на хранителни добавки.

Нашият упорит труд и доверието на клиентите ни ни позволиха да разширим кръгозора си и да запшочнем така желаното от нас и нашите клиенти производство под патентованата марка BODY RESEARCH NUTRITION.

Амбициозният екип на BODY RESEARCH NUTRITION винаги се стреми да предложи на пазара иновативни продукти, базирани на реалния опит и изисквания на нашите клиенти.
Всички продукти са създадени с най-съвременните технологии на този момент.

Целта ни винаги е била да предлагаме на нашите клиенти безценна информация, почерпена от последни научни изследвания, направени в големите индустриални лаборатории. Както здравословен начин на живот, здравословно хранене, спортно хранене, правилна употреба на хранителни добавки.

Стани наш дистрибутор