100% PURE WHEY
Body Research 100% PURE WHEY - ЧИСТ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН
Body Research 100% PURE WHEY - ЧИСТ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН facts

100% PURE WHEY

Суроватъчен протеин

Опаковка: 2270 gr, 75 servings
Производител: BODY RESEARCH
Категория: ПРОТЕИН
Опаковка: 2270 gr, 75 servings
Производител: BODY RESEARCH
Категория: ПРОТЕИН

Вкусове:  VANILLA, CHOCOLATE , COOKIES & CREAM, STRAWBERRY, BANANA

 

Body Research 100% PURE WHEY е новата усъвършенствана формула на нашият суроватъчен протеин. Това го прави най-модерната и ефективна протеинова пудра с отличен хранителен профил – високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Тази комбинация от качествени източници на протеин с допълнително количество витамини и минерали и значително повече аминокиселини в доза действа така, че да подпомогне растежа на чистата мускулна маса и да подобри резултатите, без прием на излишно количество мазнини.
Body Research 100% PURE WHEY спомага за подобряването на протеиновия синтез и свежда до минимум катаболните процеси. Освен това, приемът на  този продукт съкращава необходимото време за възстановяване след тренировка и намалява болезнеността на мускулите.

Body Research 100% PURE WHEY - ЧИСТ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН banner

Новата подобрена формула осигурява 21 грама в доза, бързо усвоим микрофилтриран суроватъчен протеин изолат заедно със суроватъчен протеин концентрат, чиято инстантна форма гарантира отлична разтворимост и само с няколко разклащания вече имате чудесен протеинов шейк. Смес, която осигурява отличен баланс между висококачествени протеинови източници.
100% PURE WHEY се произвежда по специална CFM технология, която предпазва протеина от денатуриране. Суроватъчният протеин е чудесен източник на така наречения „пълен“ протеин и осигурява на организма всичките 9 основни аминокиселини за максимално възстановяване и запазване на мускулите. Също така, тук сме намалили съдържанието на въглехидрати и мазнини, за да ви осигурим повече от това, от което наистина се нуждаете по пътя към успеха – балансирана комбинация от хранителни вещества.

 

Бързо действащ и бързо усвоим, 100% PURE WHEY е идеалната добавка за всички, които се нуждаят от бърз протеинов тласък веднага след тренировка. Специален бленд, предназначен да осигури оптимално възстановяване след интензивно физическо натоварване, доставяйки висока концентрация на аминокиселини, включително над 5,5 грама естествено срещащи се верижно-разклонени аминокиселини в доза и 5 гр. глутамин благодарение, на което енергийните нива биват повишени значително.

 

Освен това, 100% PURE WHEY се характеризира с отлична разтворимост и се предлага в голямо разнобразие от невероятни вкусове, за да отговори на вашите предпочитания.

 

Начин на употреба: 1 мерителна лъжица (приблизително околко 30 гр.) с 180-240 мл. вода, мляко или друга любима напитка и разклатете енергично до пълното разтваряне на продукта. В зависимост от дневната ви нужда от протеин, консумирайте 2-3 пъти на ден, между храненията.

 

Съдържание: Смес от суроватъчен протеин (изолат, концентрат, пептиди), овкусители, сукралоза, калиев ацесулфам.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.