FAT BREAKER
Body Research FAT Breaker
Body Research FAT Breaker facts

FAT BREAKER

Фетбърнър & Енергетик

Опаковка: 300 gr,  60 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: ФЕТБЪРНЪР,
ЕНЕРГЕТИК
Опаковка: 300 gr, 60 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ
ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНИ

Body Research FAT BREAKER е мощно средство за горене на подкожните мазнини, със силен и дълготраен ефект. Доказано ефективен продукт за хора, нуждаещи се от бързо „вкарване на подкожните мазнини в работа” и без неприятните ефекти на термогенните фетбърнъри.

FAT BREAKER изгаря ефективно мазнините, като запазва оптимално мускулатурата. Има благотворно действие върху сърдечно-съдовата система, подпомага мозъчната дейност и концентрацията. За тази цел във формулата е добавен 2000 mg чист Л-Карнитин (L-Carnitine)

L-Carnitine (Л-Карнитин)

L-Carnitine (Л-карнитин) отговаря в тялото ни за транспортирането на мастните киселини в клетките, където те се окисляват и се превръщат в енергия, която можете да използвате по време на тренировка.

  • увеличава капацитета за тренировка и подобрява резултатите ви
  • помага за по-бързото възстановяване и подобряване на мускулната издържливост
  • предотвратява развитието на коремни мазнини
  • оказва антиоксидантна подкрепа срещу свободните радикали

AAKG (L-Arginine-Alpha–Ketoglutarate)

Един от най-важните ефекти на аргинина е способността да разширява кръвоносните съдове. Това води до достигането на по-големи количества кислород и хранителни вещества, което от своя страна е основната предпоставка за постигане на мускулен растеж. Разширяването на кръвоносните съдове стимулира и повишаването количествата на белите кръвни клетки, които по естествен начин убиват увредените клетки в тялото ни. В допълнение, редовният му прием намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и действа положително при еректилна дисфункция. Нещо повече, редуцира се времето за заздравяване на рани и фрактури на костите. Аргининът спомага за производството на растежен хормон и инсулин. Подобрява метаболизма и се прилага в диети за изчистване от вредния холестерол.
– Подобрява метаболизма.
– Понижава кръвното налягане.
– Подсилва имунната система.
– Неутрализира свободните радикали.

Beta-Alanine (Бета-Аланин)

– Увеличаване концентрацията на карнозин в мускулните тъкани;
– Възпрепятства натрупването на млечна киселина в организма при извършване на физически упражнения;
– Увеличаване на времето до появата на максималния праг на умора;
– Бързо възстановяване на мускулната тъкан;
– Възпрепятства възпроизвеждането на хистамин

Taurine (Таурин)

Taurine (Таурин) е аминокиселина, участваща в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули. Той може да помогне за подобряване на физическата активност и телосложението.

• Подобрява умственият фокус

Тауринът действа като метаболитен предавател и е важен за метаболизма на мозъка. Той спомага са се стабилизира сърдечния ритъм, тъй като тази аминокиселина е инхибиторен невротрансмитер, който помага за подобряване на фокуса по време на обучението. Тя може също да помогне за стабилизиране на клетъчните мембрани в мозъка и сърцето.

• Регулира минералния баланс

Тауринът регулира водата и минералните соли в кръвта. Той поддържа движението на калий, магнезий и натрий през клетъчните мембрани и регулира йонния баланс между клетките. Благодарение на способността си да регулира електролити, той може да играе важна роля в превенцията на мускулните спазми. Тауринът също така играе роля в мускулното съкращение, тъй като подобрява способността на мускулите да генерират сила, чрез увеличаване на разбирането и освобождаването на калциеви йони.

• Спомага за мускулния растеж

Подобно на креатина, тауринът привлича вода в мускулните клетки и действа като „уголемител” на клетките. Това от своя страна привлича допълнителни хранителни вещества за възстановяване и растеж, увеличава клетъчния обем и повишава мускулната пълнота.

Таурин играе важна роля в производството на азотен оксид. Този механизъм може да подобри тренировъчната сесия и да доведе до по-интензивни тренировки.

• Подобрява структурата на тялото

Клинично изследване, в което са участвали мъже с наднормено тегло и страдащи от затлъстяване е доказали, че приемът на 3 грама таурин дневно в продължение на 7 седмици, води до значително намаляване в серумните нива на мастните киселини и общо намаляване на телесното тегло.

Начин на употреба: 1-2 мерителни лъжици 30 минути преди физическо натоварване или при нужда от енергия.
В дни без спорт 1 доза сутрин на гладно и още една след 6 часа.

Подходящ за всякакви възрасти и разнообразни физически занимания.

Хранителна информация за 1 доза (5 гр.)

  • L-carnitine – 2000 mg
  • Beta-alanine – 1000 mg
  • L-arginine AAKG – 1500 mg
  • Caffeine – 100 mg
  • Taurine – 100 mg

Body Research Fat Breaker banner

FAT BREAKER is a powerful tool to help you burn subcutaneous fat and it has a strong and lasting results. It is an effective product for people who need to quickly „get subcutaneous fat into work“ and without the unpleasant effects of thermogenic fat burners. Burns fat effectively, while maintaining optimal muscle mass. It has a beneficial effect on the cardiovascular system, supporting brain activity and concentration. Suitable for all ages and a variety of physical activities.

How to use: 1-2 measuring spoons 30 minutes before exercise or when you need energy. On days without exercise one dosage on an empty stomach and one more after 6 hours.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.