SUPER MONO
Super Mono
Super Mono info

SUPER MONO

Креатин Монохидрат 200 меш

Опаковка: 400 gr,  80 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: КРЕАТИН МОНОХИДРАТ

Микронизираният креатин SUPER MONO от BODY RESEARCH NUTRITION повишава екстремно силата, издържливостта, бързината, скоростта и подпомага мозъчната дейност. Повишава спортните постижения и възстановяването от тренировка. SUPER MONO създава огромна покривна площ в стомаха, над 15 пъти по-голяма в сравнение с обикновенните креатини. Разтваря се почти мигновенно и решава стомашните проблеми, които често съпътстват  другите креатини. SUPER MONO подпомага запазването на гликогена в мускулите.

Креатин е най-популярната хранителна добавка, използвана от начинаещи и професионални спортисти, които целят да изградят нова мускулна маса, да усъвършенстват формата си и да подобрят силовите си постижения. В процеса на тежки анаеробни тренировки  креатинът доста успешно предотвратява негативните ефекти на прекалено голямото натрупване на млечна киселина в мускулите.

 

 

Креатинът е особенно популярен при силовите спортове, при които времето за максимално натоварване е от 1 секунда до 40 секунди. Но редица изследвания  доказаха, че и по дълги натоварвания, дори в маратонското бягане, креатинът остава лидер и е особенно предпочитан за всякакъв вид натоварване.

 

Доказани и потенциални ползи от приема на креатин:

• Покачване на количеството общ креатин в тялото;
• Покачване на силата, респективно работните тежести;
• Нарастване на мускулната маса (хипертрофия);
• Покачване на теглото, вследствие увеличаването на чистата телесна маса, а също така и със задържането на вода в мускулните клетки (да не се бърка с подкожна задръжка);
• По-малко умора и повече издръжливост при интензивни тренировки;
• Бори се срещу възпалителните процеси след интензивни тренировки;
• Редица ползи при възрастни хора;
• Потенциална полза при болест на Хънтингтън;
• Потенциална полза при болест на Паркинсон;
• Помага при мускулна дистрофия;
• Комбиниран с тренировки, може да намали нивата на холестерола;
• Подобрява когнитивните способности.

 

Креатинът на Body Research Nutrition е микронизиран до 200 меш, което осигурява максимални нива на усвояване още в първите 5 минути след приема. Това се дължи на голямата площ, която той заема в стомаха след поглъщане.

 

Невероятната микронизация до 200 меш е достигната посредством обработка с най-съвременна технология, която беше немислима до преди няколко години. С това е сложен край на стомашните проблеми, които се срещаха често при по-старите креатини.

 

Начин на употреба: Препоръчителна доза 5 гр. (1 чаена лъжичка) преди и след спорт. Смесвайте с вода, плодов сок, протеинови или въглехидратни шейкове.

Атлетите с по-голям опит могат да направят зареждащ цикъл от 5-7 дни с по 20 гр. креатин дневно, разделен на приеми по 5 гр. След което още 5 седмици по 10 грама.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.