TCAR BOMBA
Tcar BOMBA
Tcar BOMBA
Tcar Bomba info

TCAR BOMBA

Креатинова матрица

Опаковка: 400 gr,  57 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: КРЕАТИН

BODY RESEARCH TCAR BOMBA – креатиновата матрица ЦАР БОМБА прехвърля всички граници на качественото мускулно възстановяване, мускулен растеж, сила, енергия и резултати, които биха били невъзможни преди.

ЦАР БОМБА е иновативна креатинова матрица, създадена върху последните научни открития за действието на различните видове креатини и комбинирането им.

Действа изключително ефективно като възстановяваща формула, приемана след спорт и като мощен енергетик, приеман преди физическо натоварване от всякакъв тип.

Специалната формула на TCAR BOMBA подържа правилни нива на млечната киселина в мускулатурата, което е важна предпоставка за подържане на качествена и твърда мускулатура дори и когато атлета е на ниско-калорична диета.

Спортистите ветерани знаят, че възстановяването след усилена физическа работа е най-важният компонент от програмата за победи в състезанията.

Иновативната концепция на TCAR BOMBA е именно тоталното възтановяване на изразходената клетъчна енергия, която ще бъде нужна за следващата по-тежка тренировка.

 

Уникалността на TCAR BOMBA се състои в научно проектираният състав:

 

1. Креатинова матрица
Креатина е едно от най великите открития в медицината. Сигурно френският учен Мишел Южен Шеврюл, който открива креатина през 1832 год. не е предполагал колко популярен и незаменим ще е креатина в наши дни.

За разлика от отминали години, сега познаваме 15 вида креатинови форми, но най-ценните и работещи ще откриете в ЦАР БОМБА.

Научно проектираната креатинова матрица е плод на две-годишно научно изследване, проведено в САЩ, което доказва, че приема на именно тези видове креатини в това съотношение работят най-добре, като енергиен и възстановяващ елемент.

 

2. Добавката на Бета Аланин се явява мощен киселинен буфер, предпазващ мускулните клетки от негативното въздействие на повишените нива на млечна киселина при силовите спортове. А това, разбира се, е пряк път към мускулен растеж.


Начин на употреба
:
1 доза (7gr) след спорт.

• За бърз мускулен растеж: 2 дози – 30 минути преди и веднага след спорт.
• В дни без спорт 1 доза дневно след първото хранене.
• За ветерани с опит е възможно и доза по време на спорт.

Внимание: Да не се употребява от лица под 16 години. При тежки чернодробни заболявания. При тежки нефрологични заболявания. Бременни и кърмещи жени.


Съдържание в 1 доза (7 g):

• Креатин Монохидрат – 2000 мг
• Креатин Етил Естер – 1000 мг
• Трикреатин малат – 1000 мг
• Креатин хидрохлорид – 1000 мг
• Бета Аланин – 2000 мг


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.